Ampute Futbol Spor Kulüpleri ilk kongresini Konya'da yaptı

Ampute Futbol Spor Kulüpleri ilk kongresini Konya'da yaptı
GHERDAN Otel'de yapılan genel kurulda katılım sağlayan delegelerin oylarını alan Faruk Şahin.

Ampute Futbol Spor Kulüpleri Derneği (AFSKD) 1. Olağan Genel Kurulu Konya’da yapıldı.

 

GHERDAN Otel’de yapılan genel kurulda katılım sağlayan delegelerin oylarını alan Faruk ŞAHİN Başkanlığında yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İzzet SOYDABİRCAN, Genel Sekreter Ali YANAÇ, Sayman İlhan ELMALI ve Yönetim Kurulu Üyeleri Oktay YILDIZ, İsmail TEMİZ ve Faruk KUZU şeklinde oluştu.

Başkan ŞAHİN bütçe ile ilgili konuşmasında 10 bin 200 TL gelirlerinin olduklarını, 1.942 TL’yi harcadıklarını ve bankada 7 bin 800 TL’nin ve kasada ise 450 TL paranın olduğunu söyledi.

 

Ampute Futbolun gelişmesi için olanca güçleriyle mücadele ettiklerini ifade eden Başkan Şahin; Dünyanın en popüler branşının futbol olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda Ampute Futbolunda hem dünyada hem ülkemizde her geçen gün önemini daha da artırmış oluyor. Milli takım olarak elde edilen Avrupa Şampiyonluğu ve Dünya 2.liği derecelerimiz göz doldurmaktadır. Burada bulunan kulüp yöneticilerimizin başarılarıyla bu sonuçlar geliyor. Kulüpler birliği olarak bundan sonraki süreçte tüm kulüplerimizin müşterek sorunlarını en iyi çözüm yolu ile halletmeye çalışacağız. Branşımızın iyileşmesi için büyümesi için ve kalitesinin yükselmesi adına fikir ve projelerimizi geliştirmeye devam edeceğiz. 6 ay içerisinde bildiğiniz üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’nun misafiri olduk, 81 ile 81 Ampute Futbol Takımı projesini hazırladık kendilerine sunduk. Trabzonspor, Etimesgut Belediyesi ve Esengücü Spor Kulübü gibi takımların yöneticilerinin yardımıyla bakanımıza arz edilen bu proje kabul edildi ve en kısa zamanda hayata geçmesini umut ediyoruz.” İfadelerini kullandı.
“SPOR BAKANIMIZ BİZE CAN SUYU OLDU”
Pandeminin kulüplerimizi zora soktuğunu ancak spor bakanımızın destek verdiklerini belirten Şahin: Pandemiden dolayı oynanamayan ve bir çok kez ertelemeden dolayı kulüplerimizin maddi açıdan sıkıntıya uğradığını biliyoruz ve biz bu sıkıntıyı Spor Bakanımıza ilettik. Kendileri kulüplerimize can suyu olabilecek miktarda maddi destekte bulundular. Bundan sonra da yeni projeler üretmeye ve bakanlığa sunmaya devam edeceğiz, sponsorluk çalışmalarımız olacak. Altyapı, milli sporcu ve yerli kaynak üretimi için ise elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz. Kulüplerimizin bütün sorunlarına en iyi şekilde çözüm üretmeye devam edeceğiz diye konuştu.

Dilek ve temennilerin ardından katılım sağlayan kulüp yöneticileri ile hatıra fotoğrafı çektirildi.

 Kaynak:amputefutbolgazetesi.com

Bu haber toplam 1850 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler