Beyoğlu Yeniçarşıspor 3.Lig'de

1.08.2021 16:22:56
Beyoğlu Yeniçarşıspor 3.Lig'de
İstanbul'un köklü kulüplerinden Beyoğlu Yeniçarşıspor

Beyoğlu Yeniçarşıspor 3. Lig'de


İstanbul’un köklü kulüplerinden Beyoğlu Yeniçarşıspor yeni sezonda 3. Lig’de mücadele edecek.

Kulüp Başkanı İskender Karadeniz, 3. Lig’de yer alan Halide Edip Adıvarspor’u devraldıklarını ve sezon başlamadan önce ismini değiştireceklerini dile getirdi. Karadeniz kulübün 3. Lig’de ‘Beyoğlu Yeniçarşı FK A.Ş’ olarak yer alacağını sözlerine ekledi.



Başkan Karadeniz, Bölgesel Amatör Lig’de yer alan Beyoğlu Yeniçarşıspor hakkında şu an için bir tasarrufları olmadığını ancak yakın zamanda kararlarını vereceklerini sözlerine ekledi.

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde 1954 yılında kurulan ve ismini Yeniçarşı Caddesi’nden alan, 1978’de tescil alan mavi-beyazlı kulüp tarihinde ilk kez 3. Lig’de mücadele edecek.

2019-20 sezonunda BAL 9. Grup’u 4. sırada bitiren Yeniçarşıspor, geçen sezon pandemi dolayısıyla hızlandırılarak yapılan BAL’a -iddialı bir kadro kurmasına karşın-katılmamıştı.

39 yıl önce futbolcu olarak girdiği kulübün her kademesinde çalışan ve son 5 yıldır başkan olan İskender Ahmet Karadeniz Hürriyet’e yaptığı açıklamada, “U19 ve U15’te de şampiyon olduk. 250 sporcumuz var. Futbolcularımla sinemaya, tiyatroya giderim. Altyapı sporcularımıza erzak yardımı yaparız, onlara kitap alırız. Tribünde ve sahada asla küfür etmeyen bir kulübüz. Bir bakıma minik bir Altınordu’yuz” demişti.

Yeniçarşıspor, Metin Kurt, Abdullah Ercan ve Veysel Sarı gibi ünlü isimleri futbola kazandırdı.

Haber: Efkan Bucak 

Bu haber toplam 2277 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler