20 Yıllık antrenörüm BAL'da bile popiletire birinci sırada

20 Yıllık antrenörüm BAL'da bile popiletire birinci sırada
Tüm bunları yapmış her türlü eğitime katılmış

Volkan Demirel futbolu bıraktıktan sonra, 2 yıl çalıştım ve çok şey öğrendim artık Teknik direktörlüğe hazırım diyor. Saygı duymakla birlikte
yaklaşık 20 yıldır Antrenörlük yapıyorum, çok değerli Teknik adamların yardımcılığını yaptım, onca antrenörle birlikte çalıştım, onca üst düzey futbolcuyla çalışma imkanı buldum ki bunların büyük çoğunluğu şuan üst düzey teknik adamlık yapıyorlar. Kendimi geliştirmek için Onca kursa gittim, bir sürü diploma aldım, benim hocalığını yaptığım futbolcular futbolu bıraktılar hemen hocalığa başladılar.
Tüm bunlari yapmış, her türlü eğitime katılmış onca hocayla çalışmış 20 yılını antrenörlükle geçirmiş ben ve benim gibi ler belgemiz, ehliyetimiz yetmesine rağmen bırakın 2. Ligi 3. Ligi bir Bal takımından bile teknik adamlığa başlamak istediğimizde yine popilerite birinci sıraya her şeyin önüne geçiyor. Sizin anlayacağınız 20 yıl antrenörlük yapmış biri tecrübesiz bilgisiz sayılırken, futbolu yeni bırakmış lakin popüler birisi hem çok tecrübeli hemde çok bilgili sayılabiliyor ülkemizde. Bizim 20 yılda öğrendiklerimizi onlar 2 yılda öğrenebiliyorlar, oysa futbolculuk la Teknik adamlık çok farklı şeyler olduğunu hepimiz biliyoruz.
Onca yıl antrenörlük yapmış birisi bu ülkede Amatörden dahi teknik adamlığa başlayamazken, üst düzey futbol oynamiş popüler birisi hemen en üst liglerden Teknik adamlığa başlayabiliyor.
Avrupa’da ise tam tersi üst düzey futbolcular bıraktıktan sonra antrenörlük kariyerlerine ALTYAPI larda başlıyorlar.
Bunlar, Futbolcu geçmişlerine koşulsuz saygı duyduğum kişiler olduklarını da belirtmek istiyorum.. 

Bu haber toplam 1068 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler