Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde Doğa için koşuyoruz futbol turnuvası

Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde Doğa için koşuyoruz futbol turnuvası
22 Temmuz-22 Ağustos tarihleri arasında oynanacak olan

Nurhak'ta Doğa İçin Koşuyoruz Futbol turnuvası başladı.Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde, Nurhak Çevre Derneği'nin düzenlediği Doğa İçin Koşuyoruz Futbol turnuvası Nurhak Belediyespor ve Kullarspor arasında oynanan açılış maçıyla başladı.


22 Temmuz - 22 Ağustos tarihleri arasında oynanacak olan Nurhak Çevre Derneği'nin düzenlediği Doğa İçin Koşuyoruz Futbol turnuvası Nurhak Belediyespor ve Kullarspor arasında oynanan açılış maçıyla başladı.

 


Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde, Nurhak Çevre Derneği'nin düzenlediği Doğa İçin Koşuyoruz Futbol turnuvasında, A grubunda; Nurhak Belediyespor, Kullarspor, Jandarmaspor ve Tunaspor, B grubunda; Sağlıkspor, Peroğullarıspor, Karaçarspor ve Nurhak Fit clup, C grubunda ; Zorlarspor, Merkezspor, Gökalanspor ve Anadolu Efesspor, D grubunda ise Tattar Gençlikspor, Barışspor, Taftar Gençlikspor ve Bıçakçıspor yer alacak.

 

Başkan başarılar diledi


Açılış maçına katılan Nurhak Belediye başkanı İlhami Bozan,'' Nurhak Çevre Derneği tarafından organize edilen Futbol turnuvası başladı. İlk maç Kullar Sporumuz ve Nurhak Belediye Sporumuz arasında bütün takımlarımıza başarılar diliyorum'' dedi.

 

 

 

 

 Kaynak: marastaspor.com
 

Bu haber toplam 1270 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler