Amatörde böyle genel kurul zor bulunur

14.07.2021 15:50:03
Amatörde böyle genel kurul zor bulunur
İstanbul Balkanspor'un genel kurulunda kurucu başkan bir oyla kazandı

Amatörde böyle genel kurul zor bulunur

 

Çoğu amatör kulübün genelde tek adayla genel kurul yaptığı, profesyonel kulüplerin bile aday bulmakta zorlandığı bu dönemde Küçükçekmece ilçesi kulübü Balkanspor’da iki aday yarışırken seçimi 1 oy fark belirledi.

İstanbul Balkanspor’un olağan kongresinde 2 aday yarıştı. Baş başa geçen seçimde ipi göğüsleyen Tamer Arslan bir oyla başkan oldu.

Küçükçekmece Belediyesi Cennet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Balkanspor 5. olağan kongresinde Divan Başkanlığını Seymen Gençtürk,katip üyeliklerini Seyit Bel ve Recep Kelment yaptı.

İki adayın yarıştığı seçimde Ersin Yurtsever 40, Tamer Arslan 41 oy alırken kurucu başkan Tamer Arslan 1 oy farkla ipi göğüsleyerek seçimi kazandı.

 


Seçimin ardından seçilen başkan Tamer Arslan, “Centilmence dostluk içerisinde coşkulu bir kongre geçirdik.İstanbul Balkanspor delegeleri bize üç yıl görev verdi. Seçilmiş bir başkan olarak sorumluluğumuzun çok daha ağır olduğunu biliyoruz. Bizim bundan sonra yapacağımız ilk iş İstanbul Balkanspor adı altında tüm camiayı birleştirmek. Dostluk kazandı, İstanbul Balkanspor kazandı. Bundan sonra da bu şekilde devam edeceğiz. Ersin Yurtsever Bey’e de çok teşekkür ediyorum onlar da iyi çalışmalar yaptılar, onlar da İstanbul Balkanspor’a faydalı işler yapmak için talip olmuşlardı, delege bizi tercih etti. Bundan sonra da İstanbul Balkanspor’un daha iyi yerlere gelmesi için uğraşacağız. Tüm delegelerimize teşekkür ederiz” dedi.


Yeni Yönetim Kurulu: Tamer Arslan, Oruç Oymak, Sabri Koyuncu, Ekrem Aktaş, Mehmet Er, Kamil Şengül, Murat Sandıkçı
Denetleme Kurulu: Esat Tekemen, Süleyman Köse, Gökhan Temiz
İASKF Delegeleri: Tamer Arslan, Oruç Oymak, Sabri Koyuncu

Haber: Yılmaz Aktepe 

Bu haber toplam 1205 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler