Gaziantep Ankasspor şampiyonluğunu erteledi

24.06.2021 18:13:26
Gaziantep Ankasspor şampiyonluğunu erteledi
Gaziantep Ankasspor şampiyonluğunu bir maç erteledi

 Bölgesel Amatör Lig 4.Bölge 1.Grup Antakya Atatürk Stad'ında Antakya Belediyespor lider Gaziantep Ankasspor'u konuk etti.

Her iki takım grubu lider bitirmek için kazanmaktan başka bir seçenekleri olmadığı bir müsabakaya çıktılar.Ev sahibi ekip yenip son hafta Gaziantep Ankasspor'un yenilmesini bekliyecekler.Gaziantep Ankasspor en azından berabere kalarak son haftaya lider olarak çıkmayı garantileyip Play-Off gruplarına kalmayı düşündüler.

Antakya Belediyespor dakika 14'de Muhammed Beydilli'nin attığı golle evinde 1-0 öne geçti.Dakika 35'de Abdulkader Alalem'in attığı golle ev sahibi ekip 2-0'ı yakaladı.İlk yarının 39'uncu dakikasında deplasman ekibi Sefer Sever'in ayağından bulduğu golle farkı 1'e indirdi 2-1.

İlk yarı 2-1 ev sahibinin üstünlüğüyle bitti.İkinci 45 dakika da her iki takım gol atma başarısına erişemeyince müsabkayı ev sahibi ekip 2-1 kazanarak altın değerinde ki 3 puanın sahibi oldu.

Bu sonuçla birlikte Liderliğin yeni sahibi Antakya Belediyespor 7 puanla lider oldu.Gaziantep Ankasspor 6 puanla 2.sıraya geriledi.Son hafta Gaziantep Ankasspor 1 puanla son sırada bulunan Hatay temsilcisi 5 Temmuz İskenderunspor'u konuk edecek.Antakya Belediyespor bay geçecek.Amatör Sahada olarak bütün takımlara başarılar dileriz.

Haber/Erdem AKTAŞ

Fotoğraf:Gaziantep Ankasspor Facebook sayasından alındı

Bu haber toplam 2072 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler