Amatörler Erzurum'da 15 Temmuz için sahaya çıkıyor

Amatörler Erzurum'da 15 Temmuz için sahaya çıkıyor
Turnuva salı günü 3 Temmuz stadında başlayacak

Erzurumda 15 Temmuz şehitleri anma demokrasi milli birlik günü anısına amatör futbol katılacağı futbol turnuvası düzenlenecek turnuva salı günü 3 temmuz stadı'nda başlayacak.
Amatörler 15 temmuz için sahaya çıkıyor.
Doğunun Gürsesi / Türkiye Amatör Futbolcular Derneği ve Tüm Spor Adamları Derneği Şube Başkanlıklarının organize edeceği ve Serkan Daş Sigorta’nın sponsorluğunda düzenlenecek olan15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Futbol Turnuvası 6 Temmuz Salı Günü başlıyor.
Erzurum Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ferit Karakoca, “İlimizde 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına Amatör Futbol takımlarının katılacağı Futbol Turnuvası düzenliyoruz” dedi.
15 Temmuz gecesi halkımızın kazandığı demokrasi zaferini hatırlatmak, şehitlerimizi anmak ve demokrasi bilincini oluşturmayı hedeflediklerini belirten Karakoca, “ Asıl amacımız burada farkındalık oluşturup 15 Temmuz sürecini ve yaşananları asla unutturmamak. Erzurum Amatör Futbolcular Derneği ve Tüm Spor Adamları Derneği olarak düzenleyeceğimiz turnuvayı Serkan Daş Sigorta’nın sponsorluğunda gerçekleştireceğiz” dedi.
Turnuva alt yaş gruplarını kapsayacak
15 Temmuz şehitler günü anısına düzenlenecek olan futbol turnuvasına Erzurum Amatör futbol kulüplerinden 11-12-13-14 ve 15 yaşındaki minik sporcuların mücadele edeceklerini belirten Karakoca, şimdiden turnuvanın hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.
Aynı zamanda şehrin köklü spor kulüplerinden biri olan Harbişspor’un Kulüp Başkanı olan Erzurum Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ferit Karakoca, turnuvanın Erzurum futboluna katkı sunacağını belirterek, Koronavirüs (Kovid-19) pandemisinden dolayı yaklaşık 15 aydır kapalı olan kulüplerin bu turnuva vesilesiyle tekrardan yeşil sahaların canlandıracağını ifade etti.
Birlik beraberliği pekiştireceğiz
Serkan Daş Sigorta sponsorluğunda düzenlenecek olan turnuva sayesinde birlikteliğin ve beraberliğin pekiştirileceğini söyleyen Karakoca, turnuvanın 6 Temmuz 2021 tarihinde başlayacağını 15 Temmuz 2021 tarihinde sonuçlandırılacağının altını çizdi.
Katılımın oldukça yüksek olduğunu ve futbolun taban birlikleriyle beraber güzel bir turnuva olacağını vurgulayan başarılı spor adamı Karakoca, “Turnuvaya sponsorluk anlamında destek veren Serkan Daş Sigorta’ya sporcularımız ve Erzurum futbolu adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Turnuva 3 Temmuz Stadyumunda 6 Temmuz akşamı 18:00’da start alacak ve her akşam maç oynanacak. Erzurum Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ferit Karakoca, minik yıldızların futbol şovu yapacağı bu anlamlı turnuva için futbolseverleri her akşam 18:00’da 3 Temmuz Stadı’na beklediklerini söyledi. 

Bu haber toplam 1532 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler