BAL'da son hafta final gibi 8 maç var

BAL'da son hafta final gibi 8 maç var
Pandemi nedeniyle sıkılaştırılmış sıra dışı bir formatta oynanan

BAL'da son hafta final gibi 8 maç var!


Bölgesel Amatör Lig'de grup maçları bu pazar (27 Haziran) oynanacak ve play-off'a çıkan ekipler belli olacak.

Pandemi nedeniyle sıkıştırılmış, sıra dışı bir formatta oynanan BAL büyük heyecana sahne olurken, son hafta futbol severler adeta final niteliğinde maçlar izleyecek.

 

32 grubun 18'inde şampiyon belli... Kalan grupların bir kısmında grup liderleri iddiasız rakiplerle oynayacak. Ancak bazı maçlarda liderler takipçileriyle karşılaşacaklar ve bu maçları kazanan ekipler grup lideri olacak.

BAL'da son haftadaki final niteliğindeki maçlar şunlar:

Bağcılarspor-Cevizli Anadoluspor

1. Bölge 1. Grup lideri Bağcılar evinde takipçisi Cevizli Anadolu'yu ağırlıyor. İki takım arasındaki puan farkı üç... Tarihinde ilk kez BAL'da yer alan Anadoluspor bu maçı kazanırsa grup lideri olacak. Beraberlik Bağcılar'a yeterli olacak.

Uzunköprüspor-Dudulluspor

1. Bölge 2. Grup'ta mücadelede, 3. Lig hasretini sona erdirmek isteyen Uzunköprüspor'a beraberlik yetecek. Dudulluspor ise kazanmak zorunda. İstanbul'daki ilk maç 0-0 sona ermişti.

Çilimli Belediyespor-Karamürselspor

Karamürsel yıllar sonra 3. Lig'e bu kadar yakın... Sarı lacivertliler'e grup liderliği için galibiyet şart. Düzce temsilcisi Çilimli'ye evinde alacağı 1 puan yeterli olacak. Karamürsel'deki ilk maç 1-1 sona ermişti.

Mustafakemalpaşa Belediye-İnegöl Kafkas

1. Bölge 7. Grup'ta işler karışık... Kafkas deplasmanda kazanırsa arkasına bakmadan çıkacak. Mustafakemalpaşa galip gelirse aynı puandaki Görükle İpekspor'un Elmasbahçeler önünde puan kaybetmesini bekleyecek çünkü ikili averajları aynı. Paşa ve İpek aynı puanda ligi bitirirlerse kuraya gidecekler.

Bigaspor-Bursa Nilüfer 2021

İki takım da 1. Bölge 8. Grupta son haftaya 6'şar puanla giriyor. Bursa'daki maçı 2-0 kazanan Biga'ya beraberlik yetiyor. Eski ismi Gürsu Belediyespor olan Nilüfer'e tur için galibiyet şart.

Ayvalıkgücü-Tavşanlı Linyitspor

2. Bölge 3. Grup'ta, profesyonel lig tecrübeli iki ekibin mücadelesi nefes kesecek... Tavşanlı'daki maç 1-1 bitmişti. Ayvalık'ta kazanan taraf grup lideri olacak, beraberlik olursa grup liderini kura belirleyecek.

Isparta 32 Emrespor-Gölyazı Belediyespor

6. Grup'ta çok ilginç bir tablo var... Milli Egemenlik Stadı'ndaki bu maçta kazanan taraf grup lideri olacak. Eğer mücadele berabere biterse ile gülen takım, tüm karşılaşmalarını tamamlayan Akşehirspor olacak.

Kurtalanspor-1960 Silopispor

4. Bölge 7. Grup'ta 3'te 3 yapan lider 1960 Silopispor, 3 puan arkasındaki takipçisi Kurtalanspor'a konuk oluyor. İlk maçı 2-1 Silopi kazanmış sonrasında olaylar yaşanmıştı. Beraberlik Şırnaklılara yarayacak. Kurtalan 2 veya daha farklı kazanırsa şampiyon olacak. Kurtalan'ın tek farklı galibiyetinde şampiyonu kura belirleyecek.

Bu maçlara da dikkat:
Çiğli Belediyespor-Aliağa Futbol AŞ
Bolvadin Belediyespor-Sökespor 

Bu haber toplam 3778 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler