Spor Sanat Panorama'nın yeni kanalı belli oldu

31.05.2021 18:14:04
Spor Sanat Panorama'nın yeni kanalı belli oldu
Türkiye'nin en gen kulüp başkanlarından biri olan

Türkiye’nin en genç spor kulübü başkanlarından Özgür Subaşı , bir yandan başkanlığını yaptığı İstanbul Gençlergücü’nde gençlere ücretsiz spor hizmeti verirken diğer yandan kendi imkanlarıyla hazırlayıp sunduğu televizyon programı ile amatör kulüplerin sorunlarını duyurmaya çalışıyor.
Çok olumlu tepkiler aldıklarını belirten Özgür Subaşı, “Ekranlarda birçok spor programı var ve hepsinde birbirinde değerli sunucular, konuklar mevcut. Bununla beraber Spor Sanat Panorama Programı'nda biz de elimizden geldiğince amatörün sesini duyurmaya çalışıyoruz. Katkı veren duayen hocalarımıza, amatör futbola gönül vermiş başkanlarımıza, yöneticilerimize, hocalarımıza ve sporcularımıza, her zaman yanımızda olan sponsorlarımıza teşekkür ederiz. Amatör sporun içinden geliyorum, 10 yıldır faal olarak başkanlık yapıyorum ve amatörlerin sorunlarını çok iyi biliyorum. Amatörlerin sesini medyada duyurabiliyorsak ne mutlu bize” diye konuştu.

 

 

Subaşı programını yeni sezonda Anadolu Dernek TV’de sürdüreceğini, kanalın yönetim kurulu başkanı Gökhan Şahin’le her konuda anlaştıklarını belirterek Şahin’e de desteklerinden dolayı teşekkür etti. 



Bu haber toplam 2256 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler