Mardin Ortaköyspor lige heyecan katmak için

Mardin Ortaköyspor lige heyecan katmak için
Mardin 2.Amatör'de gelecek sezon mücadele etmek için

Nevzat Derin: Ortaköy spor Amatör lige heyecan katmak için geliyor
Mardin 2. Amatör liginde önümüzdeki sezon mücadele etmek üzere yeni kurulan Ortaköy spor da hedef yeniden köylere spor heyecanı yaratmak ve gençleri spora teşvik edip sporcu yetiştirmek.
Önümüzdeki sezonda mücadele etmek için eski sporcu Nevzat Derin tarafından kurulan Ortaköy spor kulübü şimdiden Ortaköy ve civar köylerde heyecan yarattı.
Ortaköy’de ikamet eden ve sporu sevdiğini belirterek bundan dolayı köylerinin ismini Türkiye'ye tanıtmak, gençleri spora teşvik etmek, gençlere sosyal aktivite alanları açmak için Ortaköy spor futbol kulübünü kurduklarını açıklayan kulüp başkanı Nevzat Derin, önümüzdeki dönemlerde diğer amatör branşlarda da faaliyetlerde bulunmayı düşündüklerini belirterek şunları söyledi:
Sporu sevdiğimden büyük köyümüzün ismini sportif anlamda Türkiye'nin her yerine tanıtmak, yüzlerce gencimizi spora teşvik etmek, onlara sosyal aktivite alanları açmak için Mardin 2ci amatör ligine katılmak üzere Ortaköy spor kulübünü kurduk. İnanıyorum ki kısa sürede başarılı olup bir köy takımın ismini herkese duyurmayı ve daha üst liglerde mücadele etmeyi hedefliyoruz.
Genç sporcuların yetişmesine imkan sağlanması için ilk olarak köyümüzde bir saha yapılmasının sağlanmasını için yetkililerden talebimiz olacak. Sezon başlamadan önce hem köyümüzün gençleri arasından hem de dışardan kendine güvenen yetenekli genler için seçmeler yapacağız.
Bizim hedefimiz sloganımız spor yap genç kal spor yap sağlıklı yaşa elbette seçeceğimiz sporcular hem yetenekli hem ahlaklı ve köyümüzün ismi ve prestiji için örnek olacaklardan seçeceğiz.
Bu yolda başta büyük köyümüzün halkından ve tüm kesimlerden teşvik ve destek bekliyoruz. Mardin için hayırlı olsun.” İfadelerine yer verdi.
Haber:Kızıltepe Ekspres 

Bu haber toplam 980 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler