Ali Düşmez yeni sezon ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Ali Düşmez yeni sezon ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu
Gelinen noktada ülke genelinde pandeminin yükseliş göstermesinden

Dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan Corona Virüs (covid-19) Pandemi nedeniyle başta devletimiz olmak üzere Bilim ve Sağlık kurullarımızın önerileri doğrultusunda tüm ligler iptal edilmiş olup sonrasında Profosyonel liglerin belirlenmiş kurallar çerçevesinde seyircisiz olarak oynatılmasına yine Devletimiz ve ilgili kurulların önerileri doğrultusunda müsaade edilmiştir.

Gelinen noktada ülke genelinde pandeminin yükseliş göstermesinden dolayı devletimizin yetkili organlarının kararları neticesinde tedbirler arttırılmış ve yeni önlemler alınması hususunda milletimiz bilgilendirilmiştir. Ayrıca yeni risk oluşturacak tüm etkinliklerin düzenlenmemesi tavsiyesinde bulunulmuştur.

Son dönem gidişatın iyi olması ve aşı programının yoğun devamı sayesinde oluşan risklerin ve pandemi seyrinin iyi gitmesi sonucu ortaya çıkan amatör liglerin oynanıp oynanmayacağına ilişkin asılsız haberlere spor kamuoyumuzun itibar etmemesi önemle rica olunur.

Her zaman olduğu gibi bu kararın TFF tarafından başta devletimiz olmak üzere Bilim ve Sağlık kurullarımızın önerileri doğrultusunda alınacağını unutmamak gerekir. Liglerin açılması konusunda yoğun çalışmalarımız devam etmekle beraber, alınacak kararların herhangi bir mağduriyete sebep vermemesi ve sağlık açısından iyi giden seyrin aksine olmaması en büyük temennimiz olup, bu süre zarfında spor kamuoyumuzdan virüs aşılarını eksiksiz tamamlamaları en büyük arzumuzdur.

Sonuç olarak asılsız haberlere itibar edilmemesini, her zaman olduğu gibi haberin kaynağından alınmasını, konu ile ilgili web sitemizi ve haber yayın organlarımızın takip edilmesini siz değerli kulüplerimizin bilgisine sunarız.

Ali Düşmez
GENEL BAŞKAN 

Bu haber toplam 2146 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler