Antrenör eğitiminde yeni dönem Erzurum'da başlıyor

Antrenör eğitiminde yeni dönem Erzurum'da başlıyor
2021-2022 dönemi başvurularının tamamlanmasının ardından ilk eğitim programları.

ANTRENÖR EĞİTİMİNDE YENİ DÖNEM, ERZURUM'DA BAŞLIYOR...
2021-2022 dönemi başvurularının tamamlanmasının ardından ilk antrenör eğitim programları Erzurum’da başlıyor.
1-13 Eylül tarihleri arasında eş zamanlı 3 UEFA B Lisans Antrenör Eğitim Programı, 15-27 Eylül tarihleri arasında da eş zamanlı 3 UEFA A Lisans Antrenör Eğitim Programı düzenlenecek. Bu programlarda toplam 144 antrenör adayı eğitim alacak. Ekim ve kasım aylarında da 3’er UEFA B ve UEFA A Antrenör Eğitim Programı açılacak.
Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin’in liderliğinde gerçekleştirilen yenilenme süreci sonucunda oluşturulan yeni müfredat ve yeni öğretim metotlarının uygulanmasına Erzurum’un ev sahipliği yapacağı bu eğitim programlarıyla başlanacak. Antrenör adayları, yaklaşık 1 yıllık bir sürede yapılan çalışmalarla “Gerçek Temelli”, “Akıcı Oyun İçinde” ve “Aday Antrenör Odaklı” olarak kurgulanan yeni model çerçevesinde eğitime katılacak. Adaylara teorik derslere ait sunumlar ile kaynak dokümanlar önceden ulaştırılacak ve verilecek ödevler ile programa hazır gelmeleri sağlanacak. Yeni dönemde teknolojik anlamda da geliştirilen antrenör eğitim programlarında, hazırlanan animasyonlar, çizim programları ile detaylandırılmış gerçek maç görüntüleri kullanılacak. Teorik derslerin büyük bir kısmı zoom üzerinden gerçekleştirilecek.
Bu arada Erzurum’da antrenör eğitim programları öncesi ve programlar sırasında, Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin’in yönetiminde antrenör eğitim programlarının geliştirilmesine yönelik yeni bir çalışma grubu toplantısı da düzenleniyor. 24 Ağustos’ta başlayan organizasyona tüm antrenör eğitimcileri katılıyor. 

Bu haber toplam 2618 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler