TFF'den Amatör ligler için katılım ücreti kararı

TFF'den Amatör ligler için katılım ücreti kararı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör İşler Kurulu, 2025-2026 futbol sezonuna ilişkin önemli bir karar aldı.

 Gelen son dakika bilgisine göre, 2. Amatör, 1. Amatör ve Süper Amatör Küme’de mücadele edecek kulüplerden herhangi bir katılım ücreti talep edilmeyecek. Bu liglerde mücadele eden kulüpler yalnızca 2.500 TL lige katılım bedeli ödeyecek.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) kulüpleri için ise farklı bir uygulama yapılacak. BAL’da yer alacak takımlar, yeni sezonda 100 bin TL peşinat ve 400 bin TL teminat ya da 500 bin TL nakit ödemek zorunda olacak. Ayrıca 5 bin TL lige katılım bedeli de yatırılacak.

Bilgi kirliliği eleştirileri
Sezon öncesinde resmî kitapçığın hâlâ yayınlanmamış olması, TFF Amatör İşler Kurulu’na yönelik sert eleştirilerin artmasına neden oldu. Pek çok sosyal medya platformunda spor camiasından isimler, kurul yönetimini istifaya davet etti.

Bu haber toplam 3192 defa okunmuştur
Yorumlar
Bitlis beşminare spor yonetimi
12 Ağustos 2025 Salı 12:21
12:21
Bitlis beşminare spor kulüp yönetim kararı böyle devam ederse bu fahis fiyatı kabul etmiyoruz protesto kararımızı kullanacagiz
78.173.50.166
Diğer Haberler

 

Bugün

Bu Hafta

Bu Ay



HAKKIMIZDA

Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.

HIZLI ERİŞİM

E-amatorsahada@gmail.com
Amatör Sahada | Amatör Spor'un Sahadaki Gözü 2016 © Tüm Hakkı Saklıdır