Orhaniyespor Bölgesel Amatör Lig aşkına

Orhaniyespor Bölgesel Amatör Lig aşkına
İnegöl Orhaniyespor bu hafta farklı geçti.

ORHANİYESPOR'DAN FARKLI GALİBİYET!
Orhaniyespor 3-0 Şükraniyespor
Bursa Süper Amatör Küme play-off'larında mücadele eden İnegöl Orhaniyespor ile Şükraniyespor Veysel Karani sahasında karşılaştı. İlk 2 maçını kaybeden Şükraniyespor mutlak galibiyet beklediği karşılaşmada Orhaniyespor'a farklı mağlup olarak havluyu attı.
Orhaniyespor ise ilk iki maçta alınan beraberliklerin ardından Şükraniyespor'u farklı mağlup ederek 5 puan ile zirve yarışında bende varım dedi.
Maçın hemen başında Şükraniyespor'un kazandığı penaltıyı golcüsü Semih Yıldız 3. Dakikada kaçırınca öne geçme fırsatını değerlendiremedi.
Orhaniyespor 24. Dakikada Tayyip Akdeniz'in ceza sahası dışından attığı müthiş golle 1-0 öne geçti ve ilkyarı bu skorla sona erdi.
Rakibine göre üstün oyununu ikinci yarıda da devam ettiren Orhaniyespor 58.dakikada tecrübeli ismi Feyyaz Yaşa ile skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmada son sözü Orhaniyespor'un golcüsü Yunus Boyrat 84. Dakikada söyledi 3-0.
Karşılaşmada başka gol olmayınca Orhaniyespor önemli bir galibiyete imza atarken Şükraniyespor oynadığı 3 maçtan da mağlubiyet ile ayrıldı.
Önümüzdeki hafta Orhaniyespor Karadeniz Güvenspor ile oynarken, Şükraniyespor da Alanyurtspor ile oynayacak. 



Bu haber toplam 296 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler