Adana 5 Ocakspor'un isim haklarını satın alan

7.07.2024 08:45:43
Adana 5 Ocakspor'un isim haklarını satın alan
Ceyhanspor Başkanı Fahrettin Varlı planlarımı bir bir

Ceyhanspor Başkanı Fahrettin VARLI geçtiğimiz sezonda mücadele ettiği Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig'den puan cetvelinde altında 5 takım olduğu halde ligden düşürülmüştü.
Ceyhanspor başkanı Fahrettin Varlı aylardır düşündüğü ve planladığı düşüncesini uygulamaya koyarak kendi grubumuzda mücadele eden ve ligde kalan "ADANA 5 OCAK FK" satın alarak ve ismini "CEYHAN 1967 FK" olarak değiştirerek Ceyhanlı sporseverlerin yeniden futbol maçlarına gelmelerini ve futbol zevklerini statta devam etmelerini sağlamak için böyle bir girişimde bulundu.
CeyhanSpor'a Başkan olması için geçen yıl yapılan teklifleri, Ceyhanlı Bürokratları, Spor çevrelerini, Ceyhan spor taraftarlarına kırmayarak kapanmak üzere olan kulübün başına geçen, çok güzel bir yönetim oluşturan, yönetimde Ceyhan'ın tanınmış iş insanları, maddi açıdan variyetli bir çok insanı yönetime alan fakat birkaç kişi dışında kulübe maddi yardım yapmadığı gibi, kulübe ve maçları dahi gelmeyen bir yönetimle karşılaştı. Kulüp binası depremde hasar görüp yıkılınca aylarca değişik yerlerde kalan, Ceyhan Belediyesi Başkanı Hülya Erdem'den yemek ve deplasmana araç desteği alan bir sezon boyunca birkaç kişi dışında küçük yardımlarından başka hiçbir maddi ve manevi destek görmeyen Ceyhanspor kulüp başkanı Fahrettin VARLI her deplasmanda 50-60 bin TL para harcayarak sporculara maçlardan sonra prim de dağıttı, toplamda 4.5-5 milyon TL para harcayan Başkan VARLI bazı kendini bilmez seyirci ve taraftarlar tarafından da "takımı düşürdü" gibi dengesizce eleştirildi. Birçok transfer yapan Başkan VARLI hangi bölgelerde eksiklik hissedildi ise teknik heyete danışarak o bölgelere bütçenin el verdiği kadar futbolcu aldı.Bazı taraftarlar kendi sahamızda aldığımız mağlubiyetlere bile başkana mal etmeye kalktılar. Ceplerinden 5 TL dahi vermeyen taraftarların maçlara bedava gelip Başkana ve yönetime hiç birşey deme hakkı yoktur. Şimdi Yine,Yeniden CeyhanSpor'lu taraftarlarımız ve seyircilerimiz "CEYHAN 1967 FK" takımımız için stattaki yerlerini almaya devam edecektir.
"CEYHAN 1967 FK" takımımızı eskisinden daha Candan ve yürekten destekleyerek maddi ve manevi katkı sunarak takımımızı bu yıl şampiyon yapıp 3.Lige çıkarmak için erbirliği ile mücadele etmeliyiz.
Sayın Başkan Fahrettin VARLI'ya tek başına takıma sahip çıktığı, ortada bırakmadığı kulübü tekrar Ceyhan'a kazandırdığı için teşekkürlerimizi ve minnettarlığımızı sunuyoruz. 

Amatör Sahada olarak Bölgesel Amatör Lig'de Ceyhan 1967'ye başarılar dileriz.

Bu haber toplam 281 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler